The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse yağızın kenarında dünya vadi antrasit, gri tonları ortada belki de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması icra etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mana katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler ara buluculığı ile yeşile harmanlanabilir.

Akak serlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makalemızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile zirda bulabilirsiniz.

Gri koltuklu aşiyan dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı soluk alabilir etmek hesabına pırıltılı detaylardan bindi alabilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli lakin aynı zamanda dingin ve erinçli bir aşhane dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk olduğu dâhilin sert çok insan tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Celi gri tonları ile kıyaslandığı hengâm çok daha yürekli, siyahtan daha az acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden daha modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Yumrukda elde edilmek istenildiği mevsim RGB renkleri müsavi bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  silme nötr bir renk olan antrasit gayrı tüm goldfix griler tonlarından farklıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha amelî aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden boş duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile kolayca geçim esenlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler antrasit gri boya beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yaratır.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda çağdaş ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Buz grisi rengi gün dönem gümüş gri diye bile antrasit gri boya adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir atmosfer tekvin etmek için bu rengi elan har tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve elan derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık esenlarken aynı zamanda mobilya ve vesair dekoratif unsurlarla mutabakat içinde olabilir.

Report this wiki page