antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çalan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza muavenet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına bileğinelim!

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından makam hulliyatmlarına denli kullanılan harmoni renkleri içre kendine alan edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin diğer odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kırat şimendifer.

Bir mekanda aşırıya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Fosforlu ve rağbet çeken bir gri tonu olan pırıltılı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esir katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü lakin aynı zamanda dingin ve gailesiz bir aşhane dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Elan soğuk tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında elan çatal yürekli ve çağdaş bir görünüm esenlar.

Odanın henüz kolaylık aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir ortam oluşmasını katkısızladığı bâtınin odadaki sair göstermelik ürünlerin daha belirgin olmasını sağlar.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran elan hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

antrasit duvar boyas Ev bark dekorunda griye yakışan renkler beyninde pekâlâ asaletin rengi antrasit duvar boyas olan yağız da var. Gri yağız ev bark dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Refineries goldfix were seki up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE kaş up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kıyak bir intibak sağlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar merasimsiz ve hijyen çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer katar.

Report this wiki page